menu

Professionele ontwikkeling voor coaches

Babette Kind
door: Babette Kind
06 mei 2024 3 minuten lezen
Coaching vereist een hoge mate van zelfkennis en zelfmanagement omdat het essentieel is om eigen ervaringen, projecties en overdracht zoveel mogelijk te kunnen scheiden in gesprekken en gericht te blijven op de coachee. Om dit niveau te bereiken, werkt een coach wat ons betreft voortdurend aan zijn of haar eigen ontwikkeling, zowel individueel als in groepsverband. Als coach- en opleidingsinstituut ondersteunen wij deze ontwikkeling door permanente educatie activiteiten, begeleide intervisie en supervisie te organiseren bij ons op locatie en online. In dit nieuwsbericht lees je hier meer over.


Supervisie en intervisie voor coaches

Inzicht biedt de mogelijkheid voor professionals en alumni om zowel op vakgebied als in bewustzijn door te blijven ontwikkelen. Regelmatig organiseren wij verdiepende workshops en lezingen waar zowel professionals als alumni hun kennis kunnen opfrissen en ervaringen onderling kunnen delen. Daarnaast kunnen coaches bij ons terecht voor supervisie, begeleide intervisie en permanente educatie activiteiten.


Supervisie voor coaches

Het doel van supervisie is o.a. het verder ontwikkelen van coaches op het zelfsturend vermogen en het creëren van nieuwe inzichten op ingebrachte casuïstiek. Wij begeleiden coaches met het verder ontwikkelen van het vermogen om te reflecteren op eigen handelen in de praktijk, het vergroten van zelfbewustwording, zelfmanagement en de mate van zelfsturing. Daarnaast kan er gedurende de supervisie sessie verdieping plaatsvinden op het vlak van methodische kennis en vaardigheden.

Wil jij starten met supervisie?
Als coach kun je bij ons terecht voor supervisie op één van onze opleidingslocaties in Rotterdam, Noordwijk aan Zee of online. Bekijk de pagina over supervisie voor meer informatie en neem bij vragen en/of interesse gerust contact met ons op.

 

Begeleide intervisie voor coaches

Begeleide intervisie is een krachtig instrument voor zowel professionele als persoonlijke groei binnen het coachvak, het biedt een gestructureerd proces voor coaches om op frequente basis samen te komen en te reflecteren op hun praktijkervaringen en casuïstiek. Het doel van begeleide intervisie voor coaches is o.a. het vergroten van deskundigheid en het verbreden van de kwaliteit van hun werk.

Begeleide intervisie bij Inzicht in Rotterdam
In de begeleide intervisie sessies van Inzicht werk je in groepsverband en kom je 4 tot 6 keer per jaar bijeen op één van onze opleidingslocaties of online. De eerstvolgende groep start op 20 juni in Rotterdam. Bekijk de intervisiepagina voor meer informatie en de data. Bij vragen of interesse neem gerust contact op.


Permanente educatie activiteiten voor Coaches

Binnen Inzicht kun je jezelf als coach doorontwikkelen in het vak en tegelijkertijd permanente educatie uren opdoen door het volgen van de daarvoor ontwikkelde Masterclasses. Deze Masterclasses zijn getoetst en erkend door NOBCO en hebben het PE-vignet toegekend gekregen.

Bekijk de opleidingsagenda voor de actuele startdata.
Je kunt bij ons tevens permanente educatie uren behalen voor het Schoolleidersregister PO, bekijk onze website voor meer informatie hierover.


Ben jij coach en wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen Inzicht?
Je bent van harte welkom voor een intervisie, supervisie en permanente educatie activiteiten op één van onze opleidingslocaties of online. Daarnaast ben je uiteraard van harte welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek op locatie of online. 


Wil je actief aan de slag met jouw persoonlijke en/of professionele ontwikkeling? Dit kan uiteraard 1 op 1, daarnaast verzorgt Inzicht diverse trajecten, opleidingen en trainingen.

Terug naar overzicht

Gerelateerd

Misschien ook interessant om te lezen